Jäsenasiat

Jäsenmaksu

Jäsenmaksun suuruus vuonna 2024 on 45 €. Eläkeläisiltä ja opiskelijoilta poislukien jatko-opiskelijat jäsenmaksu on 25 €. Yhdistyksen jäsenenä olet tukemassa hyvän vanhenemisen edellytyksiä ja pääset osalliseksi useista KaVan jäseneduista. Jäsenmaksu sisältää Gerontologia-lehden neljä numeroa kotiin kannettuna (vuosikerta) sekä maksuttoman pääsyn yhdistyksen vuosittaiseen syysseminaariin. Jäsenillä on mahdollisuus liittyä sähköpostilistalle, jossa tiedotetaan yhdistyksen toiminnasta ja ajankohtaisista ikääntymiseen liittyvistä tapahtumista. Jäsenille toimitetaan sähköinen jäsenkirje kaksi kertaa vuodessa ja yhdistykseen liittymisen yhteydessä saa turvakseen KaVan logolla varustetun heijastimen.

 

Yhdistykseen liittyminen tai muutos jäsenyyteen

Voit hakea yhdistyksen jäsenyyttä täyttämällä lomakkeen. 

Voit ilmoittaa yhdistyksestä eroamisesta tai jäsentietojen muutoksista jäsensihteerille.

Lisätietoja antaa yhdistyksen jäsensihteeri.

 

Henkilötietojen käsittelyä koskevat käytännöt 

Kasvun ja vanhenemisen tutkijat ry käsittelee jäsenten ja asiakkaiden henkilötietoja yksityisyyttä kunnioittaen ja noudattaen meihin sovellettavia lakeja ja asetuksia (Suomen tietosuojalainsäädäntöä sekä EU:n tietosuoja-asetusta). Keräämme ja käytämme vain niitä tietoja, joita tarvitsemme jäsenyyden tai asiakassuhteen hoitamiseksi. Yhdistyksen jäsenellä tai Gerontologia-lehden tilaajalla on oikeus tarkistaa ja korjata tai poistaa omia rekisteritietojaan. 

Kasvun ja vanhenemisen tutkijat ry kerää, käsittelee ja käyttää henkilötietoja kahden eri henkilötietorekisterin ylläpitämiseksi. Jäsenrekisteriin keräämme jäsenten tietoja jäsenasioiden hoitamiseksi sekä yleisemmin jäsenmäärien seurantaa varten. Tilaajarekisteri pitää sisällään Gerontologia-lehden tilaajatiedot ja se on tarkoitettu henkilön tai yhteisön asiakassuhteen ylläpitämiseksi.

Tarkemmat tiedot rekistereistä ja henkilötietojen käsittelyä koskevista käytännöistä löytyvät alla olevista tietosuojaselosteista. Kasvun ja vanhenemisen tutkijat ry pidättää oikeuden muuttaa tietosuojaselosteita ja tietosuojaperiaatteitaan. Jäseniä ja asiakkaita suositellaan tarkastamaan heitä koskeva tietosuojaseloste säännöllisesti saadakseen tiedot siihen mahdollisesti tehdyistä muutoksista.

Jäsenrekisterin seloste.pdf

Jäsenosoitteiston rekisterin seloste.pdf

Tilaajarekisterin seloste.pdf

Tilaajaosoitteiston rekisterin seloste.pdf

 

Mikäli sinulla on kysyttävää Kasvun ja vanhenemisen tutkijoiden tietosuojaselosteista, otathan yhteyttä: 

 

Yhdistyksen jäsenet 

jäsensihteeri

 

Gerontologia-lehden tilaajat

taloudenhoitaja