Yhdistyksen uusi hallitus on järjestäytynyt

Yhdistyksen hallituksessa ja toimihenkilöissä on tapahtunut kevään aikana useita muutoksia. Yhdistyksen vuosikokous valitsi 22.3.2019 yhdistykselle uuden hallituksen. Hallitustyö päättyi Sirpa Anderssonin, Kirsi Lumme-Sandtin, Ilkka Pietilän ja Minna Pietilän osalta. Uusiksi hallituksen jäseniksi valittiin Saija Karinkanta UKK-instituutista, Hanna Alastalo Terveyden ja hyvinvoinnin laitokselta ja Katariina Tuominen Tampereen yliopistosta.

Minna Ylilahti jättäytyi puheenjohtajan tehtävävistä, mutta jatkaa edelleen hallituksen varajäsenenä. Vuosikokous valitsi seuraavaksi puheenjohtajaksi Elisa Tiilikaisen Itä-Suomen yliopistosta.

Veera Koskinen on päättämässä yhdistyksen taloudenhoitajan tehtävät ja uudeksi taloudenhoitajaksi on valittu Antti Hämäläinen Jyväskylän yliopistosta. Myös Mika Simonen on päättänyt sihteerin tehtävä ja uudeksi sihteeriksi on valittu Vilhelmiina Lehto Tampereen yliopistosta. Veera jatkaa hallituksen varsinaisena jäsenenä ja Mika varajäsenenä.

Kasvun ja vanhenemisen tutkijat ry kiittää lämpimästi kaikkia tehtävissään lopettaneita henkilöitä ansiokkaasta työstään yhdistyksen hyväksi ja toivottaa tervetulleeksi uudet hallituksen jäsenet ja toimihenkilöt.

Ajankohtaisen hallituksen kokoonpanon ja toimihenkilöt löydät näiltä sivuilta klikkaamalla yläpalkista "Hallitus ja toimihenkilöt".